Rampe murate rapide cu coriandru și fulgi de Chili

Rampe murate rapide cu coriandru și fulgi de Chili
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați rampele murate rapide cu coriandru și fulgi de Chili. Această rețetă face 1 porții cu 514 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $13.75 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, fulgi de chili, oțet de vin de orez nesezonat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rampe Murate, Rampe Murate, și Rampe Murate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați oțetul de vin de orez, apa, zahărul și sarea într-o cratiță mică și aduceți la fierbere, amestecând până când zahărul și sarea sunt dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Așezați coriandru, boabe de piper, fulgi de chili și frunze de dafin în fundul unui borcan curat de halbă și împachetați rampele tăiate în borcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
RampeRampe
3
Se toarnă oțetul peste rampe, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Atingeți ușor borcanul pentru a slăbi bulele de aer și adăugați mai mult lichid de decapare, dacă este necesar. Ștergeți jantele și aplicați un capac și un inel curate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
RampeRampe
4
Lăsați borcanul să se răcească cel puțin o oră și apoi puneți-l la frigider. Dați rampelor cel puțin o săptămână în lichidul de decapare înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RampeRampe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista