Rainbow Salad Jell-O Mold
Rainbow Salad Jell-O Moldul de la Jell-O ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 156 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cherry jell-O, lime Jell-O amestec de lime Jell-O, orange-pineapple jell-O și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 15%. Rețete similare includ Jell-O Mold, Mucegai Spumant Jell - O, și JELL - O & suc de mucegai.
Instrucțiuni
În boluri separate amestecați Gelatinele cu aromă de cireșe negre, tei, portocale și căpșuni cu 1-1/2 căni de apă clocotită și lăsați fiecare să se răcească la temperatura camerei.
În boluri separate, pregătiți Gelatinele cu aromă de cireșe, lămâie și portocale-ananas cu 1 cană de apă clocotită și adăugați 1/2 cană de lapte evaporat când fiecare se răcește la temperatura camerei.
Adăugați gelatina cu aromă de cireș negru la temperatura camerei într-o tigaie de 13x9 inch și dați-o la frigider până la răcire. Urmați cu un strat de aromă de cireșe, aromă de lime, aromă de lămâie, aromă de portocale, aromă de portocale-ananas și aromă de căpșuni, permițând fiecărui strat să se răcească înainte de a adăuga următorul.