Ragu Gazpacho este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 supă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 84 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți și / sau ardei gras, ceapă, castraveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho cu Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Ragu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare din nonaluminiu. Condimentați, dacă doriți, cu sare și piper negru măcinat. Procesați 1 cană de supă în blender până se omogenizează, apoi amestecați în supă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră. Timp de preparare: 25 Minute Timp de gătire: 0 Minute