Ragu Fara Pui Parmezan

Reteta Ragu XV nr pui prăjit parmezan ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 40 minute. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 632 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 12 fani. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, pesmet condimentat, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este excelent. Încercați Cum Se Face Pui Prăjit Fără Prăjire, Ardei Prăjiți, Roșii Cherry Și Cârnați De Pui Sote, și Bruschetta de parmezan cu Ragu de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. înmuiați puiul în ou, apoi firimiturile de pâine.
Aranjați puiul în vas de copt de 13 x 9 inci.
Se toarnă sosul de paste peste pui; top cu brânză.
Coaceți încă 10 minute sau până când puiul este bine gătit.
Serviți, dacă doriți, cu paste fierte fierbinți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.