Ragu de vițel cu Campanelle ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 564 calorii, 34G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare și piper, morcov, frunze de dafin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza tofu suplimentar ferm, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Vegani Cu Zahăr Moale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ragu de vițel cu Campanelle, Ragu De Miel Peste Campanelle, și Pappardelle cu carpa de vitel 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare adâncă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă ulei și vițel și se rumenesc timp de 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați morcovul, ceapa, usturoiul și Golful, condimentați cu sare și piper, apoi gătiți amestecul încă 4 sau 5 minute, amestecând frecvent, pentru a înmuia legumele și a combina aromele. Deglazați tigaia cu 1/2 cană de vin alb, răzuind toate bucățile bune de pe fundul tigaiei. Gatiti alcoolul din vin, 1 sau 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Sani De Fazan Daca)
Alcool
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați bulion în tigaie și reduceți focul la mediu scăzut. Se amestecă roșiile și se aduce sosul într-un balon. Sosul se fierbe până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați busuioc rupt și ofiliți frunzele în sosul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Scoateți frunza de dafin din sos. Aruncați pastele fierte fierbinți cu 1/2 cană, câteva pumni, brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
Grăsime De Porc înapoi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Combinați pastele fierbinți și brânza cu ragu de vițel într-un castron mare de servire sau platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se servește cu brânză suplimentară pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
9
Garnisiți platoul cu blaturi suplimentare de busuioc.