Ragu de umăr de porc fiert cu lapte cu Fettuccine proaspătă

Ragu de umăr de porc fiert cu lapte cu Fettuccine proaspătă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ragu de umăr de porc fiert cu lapte cu Fettuccine proaspăt. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 336 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Umăr De Porc Fiert În Lapte, Umăr De Porc Fiert Cu Lapte, și Umăr de porc fiert cu lapte cu Gnocchi de gris pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți carnea de porc din frigider și lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Se usucă cu prosoape de hârtie și se condimentează cu sarea și piperul măsurate; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Așezați laptele, usturoiul, șalota, cimbru și frunza de dafin într-o oală mare cu fund greu sau cuptor olandez și aduceți la foc mic la foc mediu-mare.Reduceți focul la minim, adăugați carnea de porc, acoperiți cu un capac etanș și gătiți timp de 75 de minute. Întoarceți carnea de porc și continuați să gătiți încă 75 de minute. Descoperiți și gătiți până când carnea de porc este fragedă cu furculița și se toacă ușor, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Transferați carnea de porc pe o tăietură.Măriți focul la mediu ridicat și gătiți lichidul de fiert, amestecând ocazional și răzuind fundul oalei pentru a elibera orice bucăți rumenite care s-au acumulat, până când lichidul s-a redus la jumătate, aproximativ 25 de minute. (Sosul va arăta cocoloaș și coagulat.) Între timp, pregătiți carnea și pastele.Folosind 2 furculițe, mărunțiți carnea de porc în bucăți de mușcătură, aruncând orice bucăți mari de grăsime sau os; pune carnea deoparte. Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați pastele și gătiți până când sunt încălzite și al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5
Se scurge, rezervând 1 cană de apă de gătit și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Scoateți și aruncați crenguțele de cimbru și frunza de dafin din lichidul de fierbere redus și transferați lichidul într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Scoateți capacul mic de pe capacul blenderului (capacul de turnare) și amestecați cu viteză mare până se omogenizează, acoperind spațiul cu un prosop de bucătărie (acest lucru permite evacuarea aburului și împiedică capacul să se desprindă). Alternativ, utilizați un blender de imersie.Întoarceți sosul în oală, adăugați carnea de porc mărunțită și pastele fierte și amestecați pentru a combina uniform, adăugând apa de gătit rezervată pentru paste, după cum este necesar. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista