Ragu de umăr de porc fiert cu lapte cu Fettuccine proaspătă

Ragu de umăr de porc fiert cu lapte cu Fettuccine proaspătă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ragu de umăr de porc fiert cu lapte cu Fettuccine proaspăt. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 336 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Umăr De Porc Fiert În Lapte, Umăr De Porc Fiert Cu Lapte, și Umăr de porc fiert cu lapte cu Gnocchi de gris pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți carnea de porc din frigider și lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Se usucă cu prosoape de hârtie și se condimentează cu sarea și piperul măsurate; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Așezați laptele, usturoiul, șalota, cimbru și frunza de dafin într-o oală mare cu fund greu sau cuptor olandez și aduceți la foc mic la foc mediu-mare.Reduceți focul la minim, adăugați carnea de porc, acoperiți cu un capac etanș și gătiți timp de 75 de minute. Întoarceți carnea de porc și continuați să gătiți încă 75 de minute. Descoperiți și gătiți până când carnea de porc este fragedă cu furculița și se toacă ușor, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Transferați carnea de porc pe o tăietură.Măriți focul la mediu ridicat și gătiți lichidul de fiert, amestecând ocazional și răzuind fundul oalei pentru a elibera orice bucăți rumenite care s-au acumulat, până când lichidul s-a redus la jumătate, aproximativ 25 de minute. (Sosul va arăta cocoloaș și coagulat.) Între timp, pregătiți carnea și pastele.Folosind 2 furculițe, mărunțiți carnea de porc în bucăți de mușcătură, aruncând orice bucăți mari de grăsime sau os; pune carnea deoparte. Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați pastele și gătiți până când sunt încălzite și al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Se scurge, rezervând 1 cană de apă de gătit și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Scoateți și aruncați crenguțele de cimbru și frunza de dafin din lichidul de fierbere redus și transferați lichidul într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Scoateți capacul mic de pe capacul blenderului (capacul de turnare) și amestecați cu viteză mare până se omogenizează, acoperind spațiul cu un prosop de bucătărie (acest lucru permite evacuarea aburului și împiedică capacul să se desprindă). Alternativ, utilizați un blender de imersie.Întoarceți sosul în oală, adăugați carnea de porc mărunțită și pastele fierte și amestecați pentru a combina uniform, adăugând apa de gătit rezervată pentru paste, după cum este necesar. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista