Prăjituri ușoare cu mere și condimente

Prăjituri ușoare cu mere și condimente
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați ușor prăjiturile cu mere și condimente. Această rețetă servește 12 și costă 58 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 288 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 3 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de umplutură de plăcintă cu mere, amestec de prăjituri cu condimente, glazură bogată și cremoasă de unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Prăjituri cu cremă de vanilie, prăjituri de vacanță ușoare și pufoase, Prăjituri cu zahăr și condimente, și Mini prăjituri cu condimente cu pere și afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Faceți, coaceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru două runde de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați fiecare tort pe farfuria de servire.
3
Răspândiți 1 umplutură de plăcintă pe fiecare tort până la 1/2 inch de margine. Frost părți de prăjituri cu glazură. Lingura rămasă glazură în punga de decorare. Înghețarea țevii în jurul marginii superioare a fiecărui tort. A se păstra bine acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 3 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista