Ragu de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. O porție conține 597 de calorii , 31 g de proteine și 28 g de grăsimi . Această rețetă servește 4 și costă 2,88 USD per porție. Această rețetă de la Foodnetwork necesită foi de dafin, ulei de măsline, usturoi și supă de pui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 73% . Rețete similare includ Ragu de porc , Ragu de porc și Cavatelli cu Ragu de porc .
Instrucțiuni
1
Încinge un cuptor olandez sau o altă oală grea la foc mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați uleiul de măsline extravirgin, 3 întoarceri de tigaie, apoi adăugați morcovii, țelina, ceapa și usturoiul. Se amestecă frunza de dafin și se condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti legumele pana se inmoaie, aproximativ 5 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați pasta de roșii și amestecați timp de 1 minut, apoi adăugați vinul și gătiți încă un minut. Amestecați bulionul și aduceți sosul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se adauga carnea de porc si se condimenteaza cu un praf de cuisoare macinate. Cand sosul revine la fiert adaugati laptele si reduceti focul la mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De Pământ
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Lăsați sosul să se înmoaie în timp ce aduceți apa la fiert pentru paste sau mămăligă. Sosul poate fi făcut înainte și reîncălzit la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Adăugați un strop de bulion sau apă pentru a subția sosul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Servește sosul amestecat cu benzi de paste sau deasupra bolurilor cremoase de mămăligă și ornează cu multă brânză și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panglici Pentru Paste
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat