Ragu Bolognese

Ragu Bolognese
Ragu Bolognese ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 897 calorii, 46G de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de spanac, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rag alla bolognese (sos Bolognese), Sos bolognez (ragu Bolognese), și Ragu Bolognese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală cu fund greu de 6 până la 8 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa, țelina, morcovii și usturoiul și gătiți până când legumele sunt translucide, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
3
Adăugați vițelul, carnea de porc și pancetta, creșteți căldura la mare și rumeniți carnea, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
4
Adăugați pasta de roșii, laptele, vinul și cimbrul și aduceți doar la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Condimentează ragu-ul cu sare și piper, scoate-l de pe foc și lasă să se răcească dacă nu îl folosești imediat. (Ragu poate fi refrigerat până la 2 zile; poate fi congelat și până la 1 lună).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6
Aruncați cu tagliatelle verde și serviți, garnisite cu brânză, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TagliatelleTagliatelle
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-o oală mare și adăugați 1 lingură de sare. Instalați o baie de gheață lângă aragaz. Blanch 1 cană frunze de spanac ambalate în apă clocotită timp de 45 de secunde, apoi îndepărtați cu clești sau o lingură cu fante și aruncați imediat în baia de gheață pentru a se răci timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Scurgeți spanacul și stoarceți uscat într-un prosop de bucătărie, îndepărtând cât mai multă umiditate posibil. Se toacă spanacul foarte fin și se combină cu ouăle într-un bol mic. Se amestecă bine până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
9
Mound făina în centrul unei plăci mari de lemn. Faceți o fântână în centrul făinii și adăugați amestecul de ou și spanac în fântână. Începeți să încorporați făina în amestecul de ouă și spanac, începând cu marginea interioară a puțului. Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma puțului (nu vă faceți griji dacă pare dezordonată). Când jumătate din făină este încorporată, aluatul va începe să se unească. Începeți să frământați aluatul, folosind în primul rând palmele mâinilor. Odată ce aluatul este o masă coezivă, puneți aluatul deoparte și răzuiți și aruncați bucățile uscate de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Făinați ușor placa și continuați să frământați timp de 10 minute, pudrând placa cu făină suplimentară, după cum este necesar. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
11
Utilizați atașamentul tăietor mai larg al mașinii de paste pentru a tăia foile în benzi late de 1/2 inci. Sau, pentru a tăia pastele cu mâna, tăiați fiecare foaie de paste în lungimi de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
12
Ungeți ușor cu făină, apoi înfășurați foaia și, folosind un cuțit ascuțit, tăiați în benzi late de 1/4 inci; derulați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista