Ragout de ciuperci cu mămăligă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ragout de ciuperci cu Polentan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 256 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,46 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mămăligă groasă, sos marinara îmbuteliat, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mămăligă cu Ragou de ciuperci, Mămăligă cu ragut de ciuperci fumurii, și Mămăligă cremoasă și ragut de ciuperci.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci, sare și piper. Saut până când ciupercile încep să dea lichid, aproximativ 5 minute.
Adăugați marinara și gătiți, amestecând ocazional, până când se încălzește, aproximativ 3 minute. Păstrați cald.
Setați un raft la 3 inci de la sursa de căldură și preîncălziți broilerul la mare. Tapetați o tigaie cu folie; folie ușor de ulei. Aranjați mămăliga pe tigaie și fierbeți până se rumenesc ușor, 3 până la 4 minute. Întoarceți și presărați parmezan. Se fierbe până se rumenesc ușor și fierbinte, cu 3 până la 4 minute mai mult.
Împărțiți mămăliga În 4 farfurii. Se acoperă cu ragut de ciuperci.