Rafturi Pentru Copii
Pat spate rafturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 696 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați muștar granulat dijon, bourbon, crengute de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Coaste Spate Pentru Copii, Coaste Spate Pentru Copii, și Cele Mai Bune Coaste Pentru Copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați rafturile de coaste în jumătate în cruce. Frecați coastele, acordând o atenție deosebită părții cărnoase, cu 1/2 cană de sos.
Așezați bucățile de coaste cu carnea în jos într-un vas de copt de 11 pe 13 inci. Piesele se vor suprapune ușor. Aruncați niște pene de lămâie și crengute de rozmarin.
Acoperiți vasul bine cu folie de aluminiu și coaceți până când carnea începe să se îndepărteze de capetele oaselor și coastele sunt doar fragede, aproximativ 1 oră. Puteți coace coastele cu până la o zi înainte și le puteți păstra la frigider. Aduceți coastele refrigerate la temperatura camerei cu aproximativ 1 oră înainte de a le grăti.
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu-mare. Grătați coastele, periați-le cu aproximativ jumătate din sosul rămas, până când sunt crocante și încălzite, aproximativ 10 minute. Mutați coastele în timp ce se prăjesc, zahărul din sosul de grătar le ușurează arderea.
Lăsați coastele să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de a le tăia în bucăți de 1 sau 2 oase. Puneți restul de sos pentru scufundare sau periați-l peste coaste.
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron mic până se dizolvă zahărul. Sosul se va păstra la frigider până la 2 săptămâni.