Rafturi Pentru Copii

Rafturi Pentru Copii
Pat spate rafturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 696 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați muștar granulat dijon, bourbon, crengute de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Coaste Spate Pentru Copii, Coaste Spate Pentru Copii, și Cele Mai Bune Coaste Pentru Copii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați rafturile de coaste în jumătate în cruce. Frecați coastele, acordând o atenție deosebită părții cărnoase, cu 1/2 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Așezați bucățile de coaste cu carnea în jos într-un vas de copt de 11 pe 13 inci. Piesele se vor suprapune ușor. Aruncați niște pene de lămâie și crengute de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Acoperiți vasul bine cu folie de aluminiu și coaceți până când carnea începe să se îndepărteze de capetele oaselor și coastele sunt doar fragede, aproximativ 1 oră. Puteți coace coastele cu până la o zi înainte și le puteți păstra la frigider. Aduceți coastele refrigerate la temperatura camerei cu aproximativ 1 oră înainte de a le grăti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu-mare. Grătați coastele, periați-le cu aproximativ jumătate din sosul rămas, până când sunt crocante și încălzite, aproximativ 10 minute. Mutați coastele în timp ce se prăjesc, zahărul din sosul de grătar le ușurează arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Lăsați coastele să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de a le tăia în bucăți de 1 sau 2 oase. Puneți restul de sos pentru scufundare sau periați-l peste coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
7
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron mic până se dizolvă zahărul. Sosul se va păstra la frigider până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista