Raft de miel cu crustă de rozmarin cu jeleu de ierburi

Nevoie de o curs principal fără lactate? Raftul de miel cu crustă de rozmarin cu jeleu de ierburi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,88 USD pe porție. O porție conține 383 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de miel, pesmet, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Grătar de miel cu crustă de usturoi-rozmarin, Raft de miel cu crustă de afine cu cartofi de rozmarin, și Raft de miel cu crustă de rozmarin cu sos Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din miel și puneți-o, cu carnea în sus, pe tigaia broiler. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă parte a mielului, asigurându-vă că termometrul nu atinge osul. Pune deoparte.
Combinați muștarul, mierea și usturoiul; se amestecă bine.
Întindeți amestecul de muștar peste miel.
Combinați pesmetul și următoarele 3 ingrediente; se amestecă bine. Pat breadcrumb amestec în amestec de muștar pe Miel.
Coaceți mielul la 425 timp de 40 de minute sau până când termometrul înregistrează 140 (rar) până la 160 (mediu-bine). Feliați în 8 cotlete; se servește cu jeleu de ierburi și se ornează cu crenguțe de rozmarin, dacă se dorește.