Raft de miel cu crustă de alune

Raft de miel cu crustă de alune
Nevoie de o curs principal fără lactate? Raftul de miel cu crustă de alune ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 108g de grăsime, și un total de 1183 calorii. Pentru $7.87 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați alune, muștar dijon, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Raft de miel cu o crustă de miere-alune, Raft de miel cu unt de alune prăjit, și Cremalieră de miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. frecați rafturile de miel cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Poziționați rafturile într-o tigaie, cu carnea în sus și introduceți-le în cuptor timp de 10 minute. În timp ce mielul gătește, combinați pătrunjelul, usturoiul, pesmetul cu coajă de lămâie Meyer și alunele într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Meyer LemonMeyer Lemon
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Scoateți rafturile de miel din cuptor și întindeți fiecare raft pe partea cărnoasă cu 1 lingură de muștar Dijon. Împărțiți amestecul de plante și nuci în mod egal între rafturi și strat, apăsând ușor în muștar. Reveniți la cuptor și continuați să gătiți încă 10 minute sau la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Nuci MixteNuci Mixte
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minutes.To sculptați raftul de miel, ridicați-l pe partea cărnoasă, cu oasele care se curbează departe de voi. Glisați un cuțit ascuțit în jos, între oase tăind ușor prin carne. Ar trebui să puteți vedea oasele până în jos de-a lungul părții din spate a raftului. Dacă întâlniți o secțiune boney, folosiți foarfece pentru a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De MielRaft De Miel
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista