Raft crocant de miel cu miere și Mascarpone
Crispy Rack de miel cu miere și Mascarpone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 403 calorii, 22g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați miere, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 59%. Încercați Miere și lămâie Rack glazurate de miel, Rack de miel cu glazură de Ancho-miere, și Rack de miel cu o crustă de miere-alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Stropiți uleiul de măsline pe ambele părți ale mielului. Condimentează cu sare, piper și ierburi de Provence. Gratiți mielul timp de 5 minute pe fiecare parte până se rumenesc.
Așezați mielul într-o tigaie de prăjire superficială sau o foaie de copt și prăjiți timp de 25 de minute pentru mediu-rare. Lăsați mielul să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.
Pentru sos: într-un castron mic, combinați creme fraiche, miere, chimen și mentă.
Adăugați brânza mascarpone și amestecați până se combină. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Tăiați mielul între oase în cotlete individuale și serviți cu sosul.