Radicchio în Pancetta cu pere și Balsamic
Radicchio în Pancetta cu pere și Balsamic este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 291 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de pere, sare, pancetta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Radicchio Balsamic prăjit și pere, Radicchio Învelit În Pancetta, și Penne Cu Radicchio, Pancetta Și Nuci Pecan.
Instrucțiuni
Tăiați capetele de radicchio pe lungime în jumătate și așezați partea tăiată în sus pe placa de tăiere. Condimentați cu sare și piper și stropiți fiecare jumătate cu puțin ulei de măsline.
Desfaceți feliile de pancetta. Înfășurați strâns fiecare jumătate de radicchio într-o felie de pancetta.
Așezați radicchio pe o farfurie și dați-l la frigider timp de 20 de minute (acest lucru va ajuta pancetta să adere la radicchio).
Pregătiți un grătar cu gaz sau cărbune pentru grătar indirect.
Așezați radicchio tăiat cu fața în jos pe partea mai rece a grătarului, cu capetele tijei spre foc. Gatiti incet timp de 10 pana la 15 minute, intorcand o data, pana cand radicchio se inmoaie si varfurile frunzelor se rumenesc.
Între timp, miezuiți perele și feliați-le în pene foarte subțiri. Pune deoparte.
Mutați radicchio în partea fierbinte a grătarului și gătiți timp de aproximativ 1 minut, rotind o dată, pentru a crocanta pancetta. Aveți grijă să nu lăsați flăcările să lingă prea sus; dacă radicchio începe să se încarce, scoateți-l de pe grătar.
Aranjați radicchio tăiat cu fața în sus pe un platou și stropiți cu oțet balsamic.
Așezați câteva felii de pere peste fiecare și serviți imediat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.