Radicchio Slaw
Radicchio Slaw ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 196 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de varză, năsturel, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Cod prăjit cu salată de radicchio, Radicchio-salată de varză cu miere, și Radicchio-Salată Verde De Mango.
Instrucțiuni
Pregătiți pansamentul punând semințele de fenicul într-o tigaie mică de sote la foc mic. Prăjiți, aruncând ocazional, aproximativ 2 până la 3 minute sau până se rumenesc ușor. Zdrobiți semințele prăjite cu marginea sau o tigaie, într-un mortar și pistil, sau sigilați într-o pungă de plastic și rulați cu un sucitor.
Într-o cratiță, așezați mierea, oțetul de cidru, sarea și piperul și semințele de fenicul prăjite. Aduceți la fierbere, amestecând bine.
Bateți în ulei de măsline și condimentați, după gust.
Așezați romaine, radicchio, varză și năsturel într-un castron mare de servire.
Adăugați pansament cald și aruncați bine.