Radicchio fiert și paste de ceapă caramelizate

Radicchio fiert și pastele de ceapă caramelizate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 602 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,38 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frunze de cimbru, fulgi de ardei sau, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spaghete cu ceapă caramelizată și Radicchio, Paste cu Radicchio fiert, și Varză Roșie Fiartă Cu Ceapă Caramelizată Și Cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei într-o tigaie mare setată la foc mediu. Odată ce spuma dispare, adăugați ceapă, 1 linguriță de cimbru și sare de linguriță. Gatiti, amestecand des pana cand ceapa se inmoaie oarecum, aproximativ 6 minute. Reduceți focul și continuați să gătiți încet, amestecând ocazional până când este bine caramelizat și foarte moale, cu aproximativ 50 de minute mai mult, în funcție de conținutul de apă al cepei.
Adăugați 1 linguriță de oțet și 1 lingură de apă; amestecând și răzuind orice bucăți maro de pe fundul tigaiei până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 3 minute. Repetați cu o altă linguriță de oțet și o altă lingură de apă. Ceapa ar trebui să fie un pic jammy. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați ceapa într-un castron; pus deoparte.Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert pentru paste.Între timp, folosind aceeași tigaie ca ceapa topiți 1 lingură de unt cu restul de 1 lingură de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și saut-ul până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Așezați bucățile de radicchio sferturi în tigaie tăiate cu părțile în jos. Ar trebui să sfârâie. Întoarceți radicchio pe cealaltă parte tăiată și adăugați suficient stoc de legume pentru a le acoperi cam la jumătate.
Adăugați untul rămas, zahărul, fulgii de piper și un vârf de sare. Aduceți apa la fierbere, apoi reduceți focul la foarte mic. Se fierbe aproximativ 15 minute până când radicchio este fraged și sosul a fost redus la o glazură siropoasă. Dacă radicchio pare făcut înainte ca glazura să fie realizată, îndepărtați-le ușor pe o farfurie folosind o fantă în curând. Continuați să gătiți sosul până când se reduce la consistența dorită.
Se toarnă sosul peste radicchio; se lasă deoparte ușor acoperit într-un loc cald.
Adăugați pastele în oala cu apă sărată clocotită și gătiți până la al dente, 8 până la 10 minute.
Scurgeți pastele, rezervând aproximativ ceașcă de apă de gătit.
Așezați pastele în vasul cald de servire. Se amestecă ceapa, parmezanul și suficientă apă rezervată pentru Paste pentru a obține ceapa pentru a acoperi pastele. Acoperiți pastele cu radicchio, fie în bucăți mari, fie tocate aproximativ, după cum preferați. Finalizați cu o stropire de parmezan și o măcinare bună de piper negru.