Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim. Acoperiți și gătiți, netulburat, până când quinoa absoarbe apa, aproximativ 15 minute.
pufați cu o furculiță și lăsați neacoperit.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare peste
căldură medie-mare. Gatiti morcovul, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați ardei gras, ghimbir, usturoi și chile, dacă doriți;
gatiti, amestecand frecvent, aproximativ 2 minute.
Adăugați mazăre, presărați
cu restul de 1/4 linguriță sare și piper și gătiți, amestecând frecvent,
Scoateți legumele și readuceți tigaia la foc; adăugați quinoa, împreună cu oul. Gatiti, amestecand constant, pana cand oul este distribuit uniform, aproximativ 2 minute.
Adăugați legume, pui, scallions, coriandru și sos de soia; gatiti inca 1 minut. Împărțiți prăjitul între 4 boluri; se servește cald.
Per porție: 254 calorii, 7,8 g grăsimi (1,1 g saturate),