Quinoa-Pilaf De Praz
Quinoa-Pilaf de praz ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 20 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 131 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, praz, quinoa și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui prăjit la tigaie cu praz fraged, Pilaf de orez cu lămâie și orice ar crește grădina ta salată, Quinoa Pilaf, și Quinoa Pilaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați prazul și un vârf generos de sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Adăugați quinoa și gătiți la foc moderat, amestecând, până se usucă, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul și apa în tigaie și dați la fiert. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până când quinoa este fragedă și lichidul a fost absorbit, aproximativ 20 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea 10 minute. Puf cu o furculiță, condimentează cu sare și piper și servește.