Quinoa Pilaf ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 3 porții cu 194 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de piper măcinat, apă, quinoa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este spectaculos. Încercați Quinoa Pilaf, Quinoa Pilaf, și Quinoa Pilaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă ulei într-o cratiță medie și se pune la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa, țelina și morcovii; gătiți și amestecați timp de 10 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
țelină
Ceapă
3
Folosind un filtru, clătiți quinoa sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
4
Se scurge bine. Se amestecă în legume; gătiți și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
5
Adăugați apă, frunze de dafin și coajă de lămâie și suc; se aduce la fierbere. Acoperiți și reduceți căldura la mediu scăzut. Se fierbe timp de 15 până la 20 de minute sau până când lichidul este absorbit și quinoa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Frunze De Dafin
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Suc
Apă
6
Aruncați frunza de dafin. Se amestecă mazărea și se condimentează după gust cu sare și piper.