Quinoa mexicană și fasole cu Pico De Gallo

Quinoa mexicană și fasole cu Pico De Gallo
Chinoan Mexican și fasole cu Pico De Gallo este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 92 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 621 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fasole, quinoa mexicană în lot, queso fresco și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Noțiuni de bază mexicane: Pico De gallo, Burgeri de quinoa Pico De Gallo, și Burgeri mexicani de curcan cu Pico De Gallo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă quinoa mexicană în fasole și se servește acoperită cu pico de gallo acoperită cu frescă queso sfărâmată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pico De GalloPico De Gallo
Queso FrescoQueso Fresco
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Puteți încerca amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista