Quick Nariyal Burfi (Fudge De Nucă De Cocos Indian)

Quick Nariyal Burfi (Fudge De Nucă De Cocos Indian)
Quick Nariyal Burfi (Indian Coconut Fudge) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 599 calorii, 12g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,31 USD pe porție. Un amestec de lapte condensat, nucă de cocos, cardamom măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 117 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Kopra Pak – Coconut Burfi, Pandan, nucă de cocos și ciocolată Burfi, și Ciocolata Burfi-Mawa Burfi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie de 9x9 inch. Amestecați nuca de cocos și laptele condensat într-un bol mare, sigur pentru microunde. Gatiti la maxim in cuptorul cu microunde timp de 7 minute, amestecand la fiecare 30 de secunde. Când amestecul de nucă de cocos este fierbinte și clocotește, amestecați migdalele și cardamomul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
MigdaleMigdale
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
TigaieTigaie
2
Se toarnă în tigaia pregătită și se netezește partea superioară cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
3
Se răcește timp de 1 oră la frigider, apoi se taie în pătrate de 1 inch cu un cuțit uns.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați asocierea cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2012Această epocă din 2011 este deosebit de detaliată și rapidă și se pare că gustați fiecare pietricică și fiecare lee. Ușor, dar lung, ca apa de izvor sau un vin alb de munte înalt, cu un mare potențial de îmbătrânire.
DificultateGreu
Gata În1 h, 12 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista