Quick Crescent Taco Pie
Reteta Quick Crescent Taco Pie ar putea satisface pofta ta Mexican în jurul 45 minute. Această rețetă face 10 porții cu 357 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 171 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați măsline, apă, amestec de condimente taco și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 46%. Încercați Quick Crescent Taco Pie, Taco Crescent Pie, și Easy Taco Pie și echipa Cabot Fit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, rumeniți mandrina de pământ.
Scurgeți uleiul. Se amestecă amestecul de condimente, apa și măslinele. Se fierbe timp de 5 minute.
Separați aluatul de semilună în 8 triunghiuri.
Așezați triunghiurile într-o tigaie neagră de 10 inci, apăsând pentru a forma o crustă.
Presărați 1 cană chipsuri de porumb peste fundul crustei. Se amestecă amestecul de carne peste crustă și chipsuri de porumb.
Întindeți smântâna peste amestecul de carne și acoperiți cu brânză.
Presărați chipsuri de porumb rămase deasupra.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 20 până la 25 de minute sau până când crusta se rumeneste.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dragonette pivnițe Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.