Quiche Lorraine cu ciuperci
Quiche Lorraine cu ciuperci necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,12 USD per porție , primești un fel principal care servește 6. O porție conține 380 de calorii , 15 g de proteine și 28 g de grăsimi . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și luați jumătate de smântână, fâșii de slănină, coajă de patiserie necoaptă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 39% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Quiche clasică cu cremă Lorena , Quiche cu ceapă și ciuperci caramelizate și Quiche cu praz și ciuperci .
Instrucțiuni
Tapetați coaja de patiserie neînțepată cu o grosime dublă de folie rezistentă.
Se coace la 450° timp de 8 minute.
Îndepărtați folia; mai coaceți cu 5 minute.
Scoateți din cuptor; reduceți căldura la 375°.
Între timp, într-o tigaie mică, căliți ciupercile și ceapa în unt până se înmoaie. Într-un castron mare, bate ouăle, smântâna și piperul. Folosind o lingură cu fantă, transferați ciupercile și ceapa în amestecul de ouă. Se amestecă brânza și baconul.
Se toarnă în crustă. Acoperiți ușor marginile cu folie.
Coacem 30-35 de minute sau pana cand un cutit introdus langa centru iese curat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia.