Quiche Lorraine cu ciuperci

Quiche Lorraine cu ciuperci
Quiche Lorraine cu ciuperci necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,12 USD per porție , primești un fel principal care servește 6. O porție conține 380 de calorii , 15 g de proteine și 28 g de grăsimi . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și luați jumătate de smântână, fâșii de slănină, coajă de patiserie necoaptă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 39% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Quiche clasică cu cremă Lorena , Quiche cu ceapă și ciuperci caramelizate și Quiche cu praz și ciuperci .

Instrucțiuni

1
Tapetați coaja de patiserie neînțepată cu o grosime dublă de folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Pepita, Prăjite2 Linguri De Pepita, Prăjite
2
Se coace la 450° timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Plin De Halbă Mare, Căpșuni Coapte, Aproximativ 1 Kg, Decojite și Tăiate La Jumătate Sau în SferturiCoș Plin De Halbă Mare, Căpșuni Coapte, Aproximativ 1 Kg, Decojite și Tăiate La Jumătate Sau în Sferturi
3
Îndepărtați folia; mai coaceți cu 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Plin De Halbă Mare, Căpșuni Coapte, Aproximativ 1 Kg, Decojite și Tăiate La Jumătate Sau în SferturiCoș Plin De Halbă Mare, Căpșuni Coapte, Aproximativ 1 Kg, Decojite și Tăiate La Jumătate Sau în Sferturi
2 Linguri De Pepita, Prăjite2 Linguri De Pepita, Prăjite
4
Scoateți din cuptor; reduceți căldura la 375°.
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Plin De Halbă Mare, Căpșuni Coapte, Aproximativ 1 Kg, Decojite și Tăiate La Jumătate Sau în SferturiCoș Plin De Halbă Mare, Căpșuni Coapte, Aproximativ 1 Kg, Decojite și Tăiate La Jumătate Sau în Sferturi
5
Între timp, într-o tigaie mică, căliți ciupercile și ceapa în unt până se înmoaie. Într-un castron mare, bate ouăle, smântâna și piperul. Folosind o lingură cu fantă, transferați ciupercile și ceapa în amestecul de ouă. Se amestecă brânza și baconul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Cremoasa De RosiiSupa Cremoasa De Rosii
Sare Mare FinăSare Mare Fină
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sos Condensat De PuiSos Condensat De Pui
Fire De șofran Sau 1 Linguriță De Turmeric MăcinatFire De șofran Sau 1 Linguriță De Turmeric Măcinat
Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile TăiateVerdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Sânii De Fazan Dacă Sunt Mici)Sânii De Fazan Dacă Sunt Mici)
Piersici Albe Coapte, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în 1/8miPiersici Albe Coapte, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în 1/8mi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
1/2 Cană Zahăr (3 1/2 Uncii)1/2 Cană Zahăr (3 1/2 Uncii)
6
Se toarnă în crustă. Acoperiți ușor marginile cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tip De NuciTip De Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Pepita, Prăjite2 Linguri De Pepita, Prăjite
7
Coacem 30-35 de minute sau pana cand un cutit introdus langa centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Plin De Halbă Mare, Căpșuni Coapte, Aproximativ 1 Kg, Decojite și Tăiate La Jumătate Sau în SferturiCoș Plin De Halbă Mare, Căpșuni Coapte, Aproximativ 1 Kg, Decojite și Tăiate La Jumătate Sau în Sferturi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista