Quiche Lorraine
Quiche Lorraine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 430 calorii, 17g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nucșoară măcinată, coajă de patiserie adâncă de 9 inci, slănină tăiată în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Quiche Lorraine, Quiche Lorraine, și Quiche Lorraine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pierceți fundul și părțile laterale ale cochiliei de patiserie cu o furculiță.
Coaceți la 375 timp de 15 minute.
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă. Creșteți temperatura cuptorului la 45
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adauga ceapa; saut 8 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand ocazional.
Scoateți din tigaie; lasa sa se raceasca.
Presărați ceapa, slănina și brânza în coaja de patiserie.
Combinați ouăle și albușurile într-un castron, bătând cu un bici.
Adăugați laptele și ingredientele rămase, bătând cu un bici.
Se toarnă amestecul de lapte peste amestecul de brânză în coajă de patiserie.
Așezați quiche pe o foaie de copt.
Coaceți la 450 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Coaceți la 350 timp de 40 de minute, protejând marginile după 15 minute, dacă este necesar, pentru a preveni rumenirea în exces.
Lăsați să se răcească pe grătar 15 minute.
Tăiați în pene și serviți imediat.