Quiche Lorena Au Fromage
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Quiche Lorraine Au Fromage. Această rețetă servește 35. O porție conține 97 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți slănină oscar mayer, jumătate și jumătate, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Madame Quiche ' s Quiche au Fromage, Quiche Lorena, și Quiche Lorena II pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 218°.
Se amestecă făina și sarea într-un castron mediu.
Se taie în unt și se scurtează cu blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Adăugați apă cu gheață, 1 lingură. la un moment dat, amestecând ușor cu furculița până când ingredientele uscate sunt umezite uniform și amestecul se agață împreună atunci când este presat în bilă. (Dacă este necesar, amestecați mai multă apă cu gheață, 1 linguriță. la un moment dat, până când aluatul se lipeste împreună.) Aplatiza aluat la rotund 1/2-inch grosime pe foaie mare de folie de plastic; wrap în siguranță. La frigider 20 până la 25 min. sau până se răcește bine.
Intindeti aluatul pe suprafata presarata cu faina la 13-inch rotund.
Se pune în placa de plăcintă de 9 inch; ori sub marginea și flaut.
Presărați slănină și brânză pe fundul crustei.
Bateti ouale si jumatate pana se amesteca; se toarnă în crustă.
Coaceți 15 min. Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Coaceți 35 până la 40 min. sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 10 min. înainte de servire.