Quiche Elvețian Fără Crustă
Quiche elvețian fără crustă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 20 și costă 81 de cenți pe porție. O porție conține 259 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Quiche De Chard Elvețian Fără Crustă, Quiche Fără Crustă, și Quiche Fără Crustă.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie. Se amestecă făina; gătiți și amestecați până la bule. Adăugați treptat lapte; gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand sosul se ingroasa.
Se ia de pe foc; se lasă deoparte să se răcească, aproximativ 15-20 de minute. Între timp, combinați brânza de vaci, praful de copt, sarea și muștarul; deoparte.
Într-un castron mare, bateți ouăle. Adăugați încet cremă de brânză, amestec de brânză de vaci și sos de smântână. Fold în elvețian
Se toarnă în două unse 10-in. plăci de plăcintă.
Coaceți la 350 de minute timp de 40 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.