Quiche de somon cu sos de roșii ușor și gustos
Nevoie de o făină de dimineață fără gluten și pescatarian? Quiche de somon cu sos de roșii ușor și gustos ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 211 calorii. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, ceapă, condimente și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Quiche Cu Somon Și Roșii, Sos de Pizza ușor și gustos, și Sos Tartar gustos și Super ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați 9 tigaie de 1/2 inch cu fund detașabil cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick și sarea condimentată. Într-un castron mic, bateți 3 linguri ulei de măsline și 3 linguri jumătate și jumătate cu biciul. Se amestecă amestecul Bisquick condimentat până când amestecul formează o bilă. Apăsați amestecul ferm pe partea inferioară și până la partea superioară a tigaiei. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți ouăle și 1/2 cană jumătate și jumătate până se omogenizează. Se amestecă ingredientele de umplere rămase.
Se toarnă amestecul în crustă.
Așezați tigaia pe foaia de prăjituri.
Coaceți 25 până la 35 de minute sau până când umplutura este setată, dar încă umedă și cuțitul introdus în centru iese curat.
Între timp, faceți sos. În tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu până când este fierbinte. Reduceți căldura la minim; adăugați 1/4 cană de ceapă și ardei gras. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand legumele sunt clare.
Adăugați ingredientele sosului rămas.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu. Fierbeti neacoperit 7 până la 9 minute, amestecând frecvent. Reduceți focul la mediu-mic; fierbeți până când roșiile sunt moi și sosul se îngroașă.
Lăsați quiche-ul copt să stea 10 minute; scoateți din tigaie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.