Quiche De Dovleac De Iarnă

Quiche De Dovleac De Iarnă
Quiche de dovleac de iarnă este o rețetă mediteraneană care servește 6. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 249 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ouă, ulei vegetal, brânză elvețiană și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Iarna. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Penne cu dovleac, varză și brânză de capră {12 săptămâni de dovleac de iarnă}, Penne cu dovleac, varză și brânză de capră {12 săptămâni de dovleac de iarnă}, și Squash De Iarnă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, călește ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați la un 9-in uns. placă de plăcintă.
3
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
4
Într-un castron, bateți laptele, dovleceii, ouăle, sarea, piperul și nucșoara până se omogenizează; se toarnă peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Suc De FructeSuc De Fructe
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Coaceți la 325 de euro timp de 50-60 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit

Vin recomandat: Vin Spumant, șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Quiche funcționează foarte bine cu vin spumant, șampanie și Bordeaux. Chiar dacă nu faceți mimoză, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. Unu, dacă mănânci ouă devreme în timpul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Ferrari Perle. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Ferrari Perle
Ferrari Perle
Galben paie cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat, cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și indicii de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista