Quiche De Creveți

Quiche De Creveți
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Quiche de creveți ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 4,46 USD pe porție. O porție conține 1546 calorii, 29G de proteine, și 92g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți ouă, smântână, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până coajă plăcintă ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Cu Crustă De Zahăr Și Condimente ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 76%. Încercați Quiche De Creveți, Creveți Și Quiche Verde Chile, și Quiche cu Zucchini și brânză de capră (Quiche de Zucchini au Ch Inktivre) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți creveții uniform pe fundul crustei de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
CrevețiCreveți
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
3
Presărați brânză peste creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CrevețiCreveți
4
Amestecați smântâna, ceapa verde, sarea și piperul în ouăle bătute; apoi turnați amestecul uniform peste creveți și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
SmântânăSmântână
BrânzăBrânză
CrevețiCreveți
OuăOuă
5
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Serviți cald sau rece.

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista