Quiche De Ceapă Cu Crustă Dublă
Rețeta Quiche de ceapă cu crustă dublă ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 40 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă דל פחמימות,ă are 205 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 62 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 8. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de slănină, produse de patiserie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Quiche Kale-ceapă cu Cheddar-crustă de orez, Quiche de ceapă caramelizată, ciuperci și Gruyere cu crustă de ovăz, și Spanac, Ceapă Caramelizată Și Chevre Quiche Cu Crustă De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți ouăle.
Adăugați brânza, ceapa, slănina, sarea și piperul; se amestecă bine. Linia a 9-in. placă de plăcintă cu crustă de jos.
Adăugați amestecul de ouă.
Întindeți patiseria rămasă pentru a se potrivi deasupra plăcintei; așezați peste umplutură. Tăiați, sigilați și marginile flautului; tăiați fante în partea de sus.
Acoperiți marginile cu folie.
Se coace la 375 la 10 minute.
Îndepărtați folia; coaceți cu 20-25 de minute mai mult sau până când crusta se rumeneste. Puneți la frigider resturile.