Quiche cu șuncă și sparanghel
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru repertoriul dvs., șuncă și Sparanghel Quiche ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $2.42 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 536 calorii. 121 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză gruyincrucrore, sulițe de sparanghel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Încercați Quiche Cu Șuncă De Sparanghel, Quiche cu șuncă și sparanghel, și Quiche cu șuncă și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți aluatul și încadrați-l în tigaie, apoi congelați: pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul într-un cerc de 12 inci. Se potrivește într-o tigaie rotundă de 10 x 1 1/2 inch (cu sau fără fund detașabil), apăsând aluatul în colțuri.
Se transferă la congelator pentru a se răci timp de 30 de minute.
Pre-coaceți crusta de tartă: Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de patiserie cu folie de aluminiu, apăsând în colțuri și margini. Umpleți până sus cu greutăți de copt — zahăr, fasole uscată sau orez.
Coaceți timp de 45 de minute. Ridicați părțile laterale ale foliei de aluminiu pentru a îndepărta greutățile plăcintei din tigaia pentru tartă. Mutați crusta pre-coaptă într-o grătar pentru a se răci în timp ce faceți umplutura. (Vezi cum să orbești
Coaceți o crustă de plăcintă pentru mai multe detalii despre acest pas.)
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând, până când devine translucid, dar nu se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Adăugați sparanghel. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand sparanghelul este doar fiert (al dente), usor rumenit, ferm, nu moale, 8-10 minute.
Asamblați quiche: creșteți temperatura cuptorului la 375 F.
Așezați tigaia pe o foaie de copt pentru a prinde orice scurgere care ar putea exista (mai ales dacă utilizați o tigaie cu fundul detașabil.)
Presărați jumătate de brânză uniform pe fundul crustei.
Întindeți sparanghelul și șunca peste brânză și apoi acoperiți cu brânza rămasă.
Într-un castron mediu, amestecați laptele, smântâna și ouăle. Se condimentează cu piper proaspăt măcinat.
Se transferă la cuptor și se coace la 375 km f până când se fixează în centru, 30 până la 35 de minute. Se răcește pe o grătar timp de aproximativ 10 minute înainte de feliere.
Vin recomandat: Vin Spumant, Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Vinul spumant, Bordeaux și șampania sunt alegeri excelente pentru Quiche. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Honey Bubbles spumante Moscato cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Miere Bule Spumante Moscato]()
Miere Bule Spumante Moscato
Palatul oferă spumă înfloritoare înfloritoare cu citrice dulci și mandarină, miere, piersici, flori albe și coajă de portocală la final. Vinul are un echilibru intrigant de dulceață și aciditate, oferind structură și făcându-l aperitivul perfect pentru cursuri ușoare de aperitive, cum ar fi salate și brânzeturi moi; suficient de structurat pentru a se împerechea cu bucătăria picantă și, de asemenea, un partener excelent pentru deserturile ușoare și cu fructe.