Quiche cu șuncă și sparanghel

Quiche cu șuncă și sparanghel
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru repertoriul dvs., șuncă și Sparanghel Quiche ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $2.42 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 536 calorii. 121 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză gruyincrucrore, sulițe de sparanghel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Încercați Quiche Cu Șuncă De Sparanghel, Quiche cu șuncă și sparanghel, și Quiche cu șuncă și sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți aluatul și încadrați-l în tigaie, apoi congelați: pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul într-un cerc de 12 inci. Se potrivește într-o tigaie rotundă de 10 x 1 1/2 inch (cu sau fără fund detașabil), apăsând aluatul în colțuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Se transferă la congelator pentru a se răci timp de 30 de minute.
3
Pre-coaceți crusta de tartă: Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de patiserie cu folie de aluminiu, apăsând în colțuri și margini. Umpleți până sus cu greutăți de copt — zahăr, fasole uscată sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Coaceți timp de 45 de minute. Ridicați părțile laterale ale foliei de aluminiu pentru a îndepărta greutățile plăcintei din tigaia pentru tartă. Mutați crusta pre-coaptă într-o grătar pentru a se răci în timp ce faceți umplutura. (Vezi cum să orbești
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
Coaceți o crustă de plăcintă pentru mai multe detalii despre acest pas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând, până când devine translucid, dar nu se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
3
Adăugați sparanghel. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand sparanghelul este doar fiert (al dente), usor rumenit, ferm, nu moale, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Asamblați quiche: creșteți temperatura cuptorului la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați tigaia pe o foaie de copt pentru a prinde orice scurgere care ar putea exista (mai ales dacă utilizați o tigaie cu fundul detașabil.)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Presărați jumătate de brânză uniform pe fundul crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Întindeți sparanghelul și șunca peste brânză și apoi acoperiți cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
8
Într-un castron mediu, amestecați laptele, smântâna și ouăle. Se condimentează cu piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se toarnă peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1
Se transferă la cuptor și se coace la 375 km f până când se fixează în centru, 30 până la 35 de minute. Se răcește pe o grătar timp de aproximativ 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Vin Spumant, Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Vinul spumant, Bordeaux și șampania sunt alegeri excelente pentru Quiche. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Honey Bubbles spumante Moscato cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Miere Bule Spumante Moscato
Miere Bule Spumante Moscato
Palatul oferă spumă înfloritoare înfloritoare cu citrice dulci și mandarină, miere, piersici, flori albe și coajă de portocală la final. Vinul are un echilibru intrigant de dulceață și aciditate, oferind structură și făcându-l aperitivul perfect pentru cursuri ușoare de aperitive, cum ar fi salate și brânzeturi moi; suficient de structurat pentru a se împerechea cu bucătăria picantă și, de asemenea, un partener excelent pentru deserturile ușoare și cu fructe.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista