Quiche cu șuncă și brânză

Quiche cu șuncă și brânză
Șuncă și brânză Quiche ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 237 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, înlocuitor de ou, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Desfaceți aluatul, separându-l în benzi. Lucrând pe o suprafață plană, înfășurați o bandă de aluat în jurul său într-un model spiralat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
2
Adăugați a doua fâșie de aluat la capătul primei benzi, ciupind capetele împreună pentru a sigila; continuați să înfășurați aluatul. Repetați procedura cu benzile de aluat rămase. Acoperiți aluatul cu un prosop; lăsați să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
3
Rulați aluatul într-un cerc de 13 inci; Se potrivesc într-o farfurie de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Îndoiți marginile sub; flaut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4
Se presara branza peste partea de jos a crustei; retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
5
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați șuncă, ceapă, sare și piper; gatiti 4 minute. Aranjați amestecul de șuncă peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
8
Combinați laptele și înlocuitorul de ou; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
9
Se toarnă peste amestecul de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
10
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat; lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Garnisiți cu roșii cherry, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista