Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Quiche cu frunze de Fava și pătrunjel. O porție conține 768 calorii, 17g de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, crustă, frunze de spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crusta de plăcintă, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Crustă De Zahăr Și Condimente ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pesto Cu Frunze Fava, Salată De Frunze De Pătrunjel, și Salată De Frunze De Pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți crustă: rotiți 1 1/2 căni de făină și sarea într-un robot de bucătărie pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați unt; pulsați până când amestecul arată ca făina de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Unt
3
Adăugați 1/4 cană de apă cu gheață; pulsează din nou până când aluatul se reunește, 30 de secunde. Apăsați aluatul într-un disc, înfășurați în folie de plastic și răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Desfaceți aluatul și lăsați să se încălzească 15 minute. Cu un sucitor înfăinat, rulați într-un 12-in. rotund. Apăsați rotund pe partea de jos și în sus a unui 10-in. tigaie adâncă. Ori sub consola crusta pe tigaie rim; crimp margine. Se răcește 30 de minute. Puneți raftul cuptorului pe treapta cea mai joasă. Preîncălziți cuptorul la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
Formă De Plăcintă
Cuptor
Tigaie
5
Căptușiți crusta cu hârtie pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
6
Coaceți crusta 25 de minute; îndepărtați greutățile și pergamentul și coaceți până când crusta este ușor rumenită, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți crusta din cuptor și puneți-o pe o foaie de copt cu margini. Ridicați temperatura cuptorului la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
8
Faceți umplutura: într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați usturoiul, frunzele de fava, ceapa verde, pătrunjelul și sarea și gătiți, amestecând des, până când frunzele sunt ofilite, aproximativ 4 minute. Se taie amestecul grosier, apoi se aranjează pe fundul crustei calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Pătrunjel
Usturoi
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Sare
1
Încălziți laptele și smântâna într-o cratiță mare cu fundul greu, la foc mare, până când amestecul începe să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Puneți ouăle într-un blender cu jumătate de amestec de lapte fierbinte și învârtiți câteva secunde. Rotiți în sare și amestecul de lapte rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă cremă în crustă, având grijă să păstreze verdele distribuite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Verzii
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Coaceți quiche până se rumenesc ușor în jurul marginilor și începeți să pufați în centru, 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Lăsați să se răcească până se încălzește sau la temperatura camerei înainte de servire.