Quiche cu frunze de Fava și pătrunjel

Quiche cu frunze de Fava și pătrunjel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Quiche cu frunze de Fava și pătrunjel. O porție conține 768 calorii, 17g de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, crustă, frunze de spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crusta de plăcintă, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Crustă De Zahăr Și Condimente ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pesto Cu Frunze Fava, Salată De Frunze De Pătrunjel, și Salată De Frunze De Pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți crustă: rotiți 1 1/2 căni de făină și sarea într-un robot de bucătărie pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați unt; pulsați până când amestecul arată ca făina de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
3
Adăugați 1/4 cană de apă cu gheață; pulsează din nou până când aluatul se reunește, 30 de secunde. Apăsați aluatul într-un disc, înfășurați în folie de plastic și răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Desfaceți aluatul și lăsați să se încălzească 15 minute. Cu un sucitor înfăinat, rulați într-un 12-in. rotund. Apăsați rotund pe partea de jos și în sus a unui 10-in. tigaie adâncă. Ori sub consola crusta pe tigaie rim; crimp margine. Se răcește 30 de minute. Puneți raftul cuptorului pe treapta cea mai joasă. Preîncălziți cuptorul la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Căptușiți crusta cu hârtie pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
6
Coaceți crusta 25 de minute; îndepărtați greutățile și pergamentul și coaceți până când crusta este ușor rumenită, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți crusta din cuptor și puneți-o pe o foaie de copt cu margini. Ridicați temperatura cuptorului la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Faceți umplutura: într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați usturoiul, frunzele de fava, ceapa verde, pătrunjelul și sarea și gătiți, amestecând des, până când frunzele sunt ofilite, aproximativ 4 minute. Se taie amestecul grosier, apoi se aranjează pe fundul crustei calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
SareSare
1
Încălziți laptele și smântâna într-o cratiță mare cu fundul greu, la foc mare, până când amestecul începe să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Puneți ouăle într-un blender cu jumătate de amestec de lapte fierbinte și învârtiți câteva secunde. Rotiți în sare și amestecul de lapte rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă cremă în crustă, având grijă să păstreze verdele distribuite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
VerziiVerzii
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Coaceți quiche până se rumenesc ușor în jurul marginilor și începeți să pufați în centru, 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați să se răcească până se încălzește sau la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista