Quiche cu cârnați și crupe
Cârnați-și-crupe Quiche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 673 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, bulion de pui, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați și ouă, Crupe cu cârnați, și Creveți, cârnați și crupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dezghețați spanacul; scurgeți bine, apăsând între prosoape de hârtie.
Gătiti cârnații într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând des, 5 minute sau până când cârnații se sfărâmă și nu mai sunt roz; scoateți din tigaie și scurgeți.
Preîncălziți cuptorul la 35
Aduceți bulionul, smântâna și sarea la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Treceți treptat în grâu și reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, 12 până la 15 minute sau până se îngroașă.
Se ia de pe foc; se amestecă Asiago, piper și 3/4 cană Cheddar până se topește. (
Amestecul va fi foarte gros.)
Se amestecă treptat aproximativ un sfert din grits fierbinte în ouă; se amestecă amestecul de ou în grits fierbinte rămase. Se amestecă spanacul și cârnații până se amestecă.
Presărați fundul și părțile laterale ale unei plăci de plăcintă de 10 inci ușor unse cu făină de porumb. Lingura grits amestec în placă de plăcintă; se presara cu restul de brânză Cheddar.
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când este setat.
Scoateți din cuptor la un suport de sârmă și răciți 30 de minute.
Pentru a îngheța: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin capacul pasului strâns cu folie de plastic și folie de aluminiu grea.
Puneți quiche într-un 2-gal. zip-Top pungă de plastic congelator. Înghețați până la 1 lună. Dezghețați în frigider 24 de ore.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute și coaceți conform instrucțiunilor.
Notă: rețeta poate fi dublată și coaptă într - un vas de copt de 13 x 9 inci timp de 1 oră.