Quiche cu brânză și Chile

Rețeta de brânză și Chile Quiche ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 4 ore. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 319 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma aluatul de patiserie, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Crustă De Zahăr Și Condimente ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Quiche Verde Chile, Quiche de dovlecel și brânză de capră (Quiche de Zucchini au ch, de asemenea, de dovleac), și Quiche Verde Proaspăt Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Întindeți aluatul într-o rundă de 13 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor făinat. Puneți aluatul în tigaie, fără a vă întinde, lăsând excesul de aluat să atârne peste margine. Îndoiți consola spre interior și apăsați pe partea laterală a tigaiei pentru a întări marginea. Înțepați fundul peste tot cu o furculiță. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Căptușiți coaja cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Coaceți până când patiseria este setată și aurie palidă de-a lungul jantei, 20 până la 25 de minute.
Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți coaja până la auriu adânc peste tot, cu 15 până la 20 de minute mai mult. Puneți tigaia într-o tigaie superficială. Lăsați cuptorul pornit.
Se toacă usturoiul și se pasează într-o pastă cu sare folosind partea unui cuțit mare.
Aruncați semințele, coastele și tulpinile din ardei iute, apoi uscați-le dacă este necesar și tăiați-le în benzi late de 1/3 inch.
Bateți împreună ouăle, laptele, crema, ceapa, pasta de usturoi și piperul într-un castron mare până când sunt combinate, apoi turnați în coaja de tartă coaptă.
Presărați brânză și ardei iute peste cremă (ardeii iute se vor scufunda ușor) și coaceți până când crema este doar setată, 50 până la 60 de minute. (Centrul Se va jiggle ușor; umplerea va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește.)
Transferați quiche în tigaie într-un raft pentru a se răci cu cel puțin 20 de minute înainte de servire.
Pentru a îndepărta partea tigaiei, centrați o cutie mare sub tigaie și lăsați partea tigaiei să cadă.
Se servește cald sau la temperatura camerei.