Quiche cu brânză și Chile

Quiche cu brânză și Chile
Rețeta de brânză și Chile Quiche ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 4 ore. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 319 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma aluatul de patiserie, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Crustă De Zahăr Și Condimente ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Quiche Verde Chile, Quiche de dovlecel și brânză de capră (Quiche de Zucchini au ch, de asemenea, de dovleac), și Quiche Verde Proaspăt Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți aluatul într-o rundă de 13 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor făinat. Puneți aluatul în tigaie, fără a vă întinde, lăsând excesul de aluat să atârne peste margine. Îndoiți consola spre interior și apăsați pe partea laterală a tigaiei pentru a întări marginea. Înțepați fundul peste tot cu o furculiță. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
3
Căptușiți coaja cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți până când patiseria este setată și aurie palidă de-a lungul jantei, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți coaja până la auriu adânc peste tot, cu 15 până la 20 de minute mai mult. Puneți tigaia într-o tigaie superficială. Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
Formă TartăFormă Tartă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Se toacă usturoiul și se pasează într-o pastă cu sare folosind partea unui cuțit mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Aruncați semințele, coastele și tulpinile din ardei iute, apoi uscați-le dacă este necesar și tăiați-le în benzi late de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
CoasteCoaste
8
Bateți împreună ouăle, laptele, crema, ceapa, pasta de usturoi și piperul într-un castron mare până când sunt combinate, apoi turnați în coaja de tartă coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
PiperPiper
Crema MexicanăCrema Mexicană
CeapăCeapă
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Presărați brânză și ardei iute peste cremă (ardeii iute se vor scufunda ușor) și coaceți până când crema este doar setată, 50 până la 60 de minute. (Centrul Se va jiggle ușor; umplerea va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
BrânzăBrânză
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați quiche în tigaie într-un raft pentru a se răci cu cel puțin 20 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Pentru a îndepărta partea tigaiei, centrați o cutie mare sub tigaie și lăsați partea tigaiei să cadă.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
12
Se servește cald sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Baronul des Chartrons Bordeaux. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nas de fructe roșii proaspete. Structură excelentă, taninuri moi și final proaspăt de cireșe coapte și afine. Elegant și foarte tipic denumirii.Baron des Chartrons Rouge este în mod ideal asociat cu carne de vită la grătar, paste de brânză sau miel.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista