Quesadillas Hawaiene

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Quesadillas Hawaiene. O porție conține 473 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați ananas, tortilla de făină, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ananasul conservat, puteți urma acest fel principal cu Cupe De Iaurt Cu Salsa De Fructe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ BBQ șuncă, șuncă și ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian Pizza Quesadillas), Quesadillas Hawaiene, și Quesadillas Hawaiene La Grătar.
Instrucțiuni
În tigaia antiaderentă de 12 inci, puneți tortilla.
Se întinde cu 1 linguriță de maioneză. Se acoperă cu jumătate din șuncă, ananas, ardei gras și brânză. Se acoperă cu a doua tortilla.
Gatiti la foc mediu 2 pana la 4 minute, intorcand o data, pana se rumeneste usor.
Repetați pentru a face a doua quesadilla.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii întreg Cluster ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.