Quesadillas De Porumb Prăjit Cu Salsa Tomatillo

Quesadillas De Porumb Prăjit Cu Salsa Tomatillo
Rețeta Quesadillas de porumb prăjit cu Salsa Tomatillo ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 40 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 74 de cenți pe porție. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, porumb cu miez întreg, salsa tomatillo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Quesadillas de friptură cu Tomatillo prăjit și Salsa de mere, Tomatillo Prăjit La Foc Și Salsa De Porumb, și Quesadillas De Pui Cu Salsa De Porumb Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți Salsa Tomatillo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
2
Încălziți 1/2 linguriță de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați porumb și fierbeți 3 minute sau doar până când porumbul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă ardeiul gras și se fierbe 1 minut; se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Ungeți 1 parte a fiecărei tortilla cu 1/4 linguriță de ulei; așezați 1 tortilla în tigaie, cu uleiul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se presară uniform cu 1/3 de amestec de porumb, 1/3 de brânză și 1/3 de piper jalapeo; se acoperă cu 1 tortilla, cu ulei în sus. Gatiti 3 minute sau pana se rumeneste usor pe fund si branza incepe sa se topeasca. Întoarceți cu grijă quesadilla; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
BrânzăBrânză
PiperPiper
PorumbPorumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Așezați quesadilla pe o tăietură; tăiați în 4 pene, folosind un cuțit zimțat. Repetați procedura cu tortilla rămasă, porumb, brânză și piper jalapeo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
BrânzăBrânză
PiperPiper
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Stoltz organic Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista