Quesadillas De Porumb Prăjit Cu Salsa Tomatillo
Rețeta Quesadillas de porumb prăjit cu Salsa Tomatillo ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 40 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 74 de cenți pe porție. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, porumb cu miez întreg, salsa tomatillo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Quesadillas de friptură cu Tomatillo prăjit și Salsa de mere, Tomatillo Prăjit La Foc Și Salsa De Porumb, și Quesadillas De Pui Cu Salsa De Porumb Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți Salsa Tomatillo.
Încălziți 1/2 linguriță de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați porumb și fierbeți 3 minute sau doar până când porumbul începe să se rumenească.
Se adaugă ardeiul gras și se fierbe 1 minut; se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Ungeți 1 parte a fiecărei tortilla cu 1/4 linguriță de ulei; așezați 1 tortilla în tigaie, cu uleiul în jos.
Se presară uniform cu 1/3 de amestec de porumb, 1/3 de brânză și 1/3 de piper jalapeo; se acoperă cu 1 tortilla, cu ulei în sus. Gatiti 3 minute sau pana se rumeneste usor pe fund si branza incepe sa se topeasca. Întoarceți cu grijă quesadilla; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste usor.
Așezați quesadilla pe o tăietură; tăiați în 4 pene, folosind un cuțit zimțat. Repetați procedura cu tortilla rămasă, porumb, brânză și piper jalapeo.