Quesadillas De Porc La Grătar

Quesadillas De Porc La Grătar
Quesadillas de porc la grătar este o rețetă mexicană care servește 20. O porție conține 161 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Un amestec de sos de grătar, unt, amestec mexican de patru brânzeturi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Quesadillas De Porc La Grătar, Quesadillas De Porc La Grătar, și Quesadillas De Pui La Grătar.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente.
2
Lingură amestec de porc uniform pe 1 parte a fiecărei tortilla; se presara cu branza. Îndoiți tortilele în jumătate, apăsând ușor pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
BrânzăBrânză
Carne De PorcCarne De Porc
3
Întindeți untul pe ambele părți ale quesadillas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă sau din fontă la foc mediu și gătiți quesadillas 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Tăiați fiecare quesadilla în jumătate pentru porții principale sau în sferturi pentru porții de aperitiv.
6
Se serveste cu topping-uri dorite.
7
Garnisiți, dacă doriți.

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista