Quesadilla Pie

Quesadilla Pie
Quesadilla Pie este o rețetă mexicană care servește 6. O porție conține 962 calorii, 78g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de dovlecei, Monterey jack, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Ziua Recunostintei Resturi Quesadilla (3-Brânză Curcan Cranberry & Sage Quesadilla), Quesadilla paran el Desayuno (mic dejun Quesadilla), și Pear Quesadilla (Quesadilla de Pera) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. Într-un castron mic, combinați sosul enchilada și smântâna. Puneți 1/4 cană din amestecul de sos în fundul unei caserole superficiale de 2 litri sau a unei tigaie cu arc de 9 inci. Se acoperă cu 1 tortilla și o treime din brânză, pui, ceapă și dovlecei. Repetați de două ori pentru a forma un total de 3 straturi. Se acoperă cu restul de tortilla, amestec de sos și brânză. Acoperiți ușor cu folie și coaceți timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți încă 10 minute. Feliați în pene și serviți cu salsa, avocado și coriandru. Bacsis: pentru o versiune vegetariană a plăcintei cu Quesadilla, înlocuiți puiul cu 2 căni de porumb proaspăt sau porumb congelat care a fost dezghețat și uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Porumb CongelatPorumb Congelat
Porumb ProaspătPorumb Proaspăt
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
CremăCremă
CeapăCeapă
Dientes De AjoDientes De Ajo
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista