Quattro Formaggi Pizza

Quattro Formaggi Pizza
Quattro Formaggi Pizza necesită în jur 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 493 calorii. Pentru 79 de cenți pe porție, veți obține un fel principal care servește 5. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de drojdie activă, sare, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza drojdia activă, puteți urma acest curs principal cu Tort Crescut Cu Drojdie Fără Gluten Cardamom Portocaliu ca desert. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 61%. Încercați Quattro Formaggi Pizza, Quattro Formaggi Pizza, și Quattro Formaggi Flatbread pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 2 linguri de zahăr în apa caldă; se presară drojdia deasupra și se amestecă pentru a se amesteca. Puneți deoparte timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Bateți făina și sarea într-un castron mare. Faceți o fântână în centru; se toarnă amestecul de drojdie și se amestecă pentru a face un aluat shaggy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați aluatul pe o suprafață înmuiată și frământați aproximativ 5 minute, până când este neted și elastic, adăugând suficientă făină pentru a preveni lipirea acestuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Formați-vă într-o bilă, așezați-o într-un bol mare cu ulei, întorcându-vă pentru a acoperi cu uleiul. Aranjați aluatul cu cusătura în jos și acoperiți vasul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Lăsați să crească la temperatura camerei aproximativ 1 oră și 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
6
Poziționați suportul cuptorului pe raftul superior, împreună cu o piatră de pizza sau o foaie de copt. Preîncălziți la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Pregătiți cârnații într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți și scurgeți grăsimea.
9
Presărați suprafața de lucru și știftul de rulare cu făină de porumb pentru a preveni lipirea. Frământați aluatul câteva secunde pentru a începe să-l modelați într-o bilă. Folosind sucitorul, rotiți aluatul într-un cerc cu diametrul de aproximativ 10". Finalizați întinderea folosind mâinile. Aluatul trebuie să fie subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
10
Scoateți foaia de copt sau piatra de pizza din cuptor și presărați-o cu făină de porumb. Așezați cu grijă aluatul de pizza pe piatră sau pe foaia de copt și presărați rapid cu brânză Ricotta. Împrăștiați bucățile de Mozzarella și Gorgonzola, împreună cu cârnații și, în final, acoperiți cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
GorgonzolaGorgonzola
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Coaceți timp de 10 până la 12 minute, până când crusta este maro aurie și brânza este bulbucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți din cuptor, garnisiți cu ierburi proaspete, tăiați și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții5
Scor De Sănătate21
Revista