Quacker Jack

Quacker Jack
Quacker Jack este o garnitură care servește 10. Pentru 82 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine, 36 g de grăsimi și un total de 692 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită ulei vegetal, zahăr brun, unt și alune. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 25%. Rețete similare sunt Jack, Jack's Chili și Jack's Chili.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 4 litri, adăugați 1 lingură de ulei și încălziți la foc iute. Când uleiul este fierbinte, adăugați 1/2 cană de porumb. Păstrați tigaia în mișcare constantă. Când porumbul se oprește, se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
6 Căni De Apă Rece6 Căni De Apă Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Pepperoncini, ScursBorcan Pepperoncini, Scurs
2
Răspândiți porumb proaspăt pătruns pe o tavă mare, puțin adâncă. Pune-l într-un cuptor foarte lent, 250 de grade F (120 de grade C), pentru a se menține cald și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
Puțin Unt Pentru A Unge Tava (9x Este Perfect)Puțin Unt Pentru A Unge Tava (9x Este Perfect)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe, Pentru ServireCireșe, Pentru Servire
Borcan Pepperoncini, ScursBorcan Pepperoncini, Scurs
3
Pune porumbul prăjit în cuptor pentru a se menține cald. Repetați până când tot porumbul a fost spart, pentru un total de 5 litri de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe, Pentru ServireCireșe, Pentru Servire
4
Gatiti si amestecati alunele in 2 linguri de unt sau margarina, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frisca Si/sau Zahar PudraFrisca Si/sau Zahar Pudra
Sugar Smacks CerealeSugar Smacks Cereale
5
Se scurge pe un prosop de hartie si se presara cu sare. Îndoiți alunele în porumb pop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
Sugar Smacks CerealeSugar Smacks Cereale
1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Porții De 1/2 Inch (2 De Persoană, De 3 Până La 4 Uncii Fiecare)Tăiat în Porții De 1/2 Inch (2 De Persoană, De 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
6
Combinați untul, zahărul brun, siropul de porumb și sarea într-o cratiță grea de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Bio întreg, Tăiat în 10 BucățiPui Bio întreg, Tăiat în 10 Bucăți
2 Căni (1 Halbă) De înghețată De Vanilie, Topită, împărțită2 Căni (1 Halbă) De înghețată De Vanilie, Topită, împărțită
Frisca Si/sau Zahar PudraFrisca Si/sau Zahar Pudra
1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar
Echipamente pe care le vei folosi
3-1/3 Căni De Zahăr3-1/3 Căni De Zahăr
7
Se pune la foc mediu, amestecand pana se dizolva zaharul. Continuați să fierbeți până la stadiul de minge fermă, 248 grade F (118 grade C), aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate
8
Se ia de pe foc și se amestecă cu bicarbonat de sodiu. Siropul va face spumă. Luați porumbul din cuptor și turnați amestecul de caramel fierbinte peste el într-un jet fin. Se amestecă pentru a se amesteca bine. Reveniți la cuptor pentru 45 până la 50 de minute, amestecând la fiecare 15 minute. Se răcește și se servește sau se păstrează. Păstrați într-un recipient ermetic și lăsați într-un loc răcoros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lipiți Colorant Alimentar în Culorile școliiLipiți Colorant Alimentar în Culorile școlii
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe, Pentru ServireCireșe, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista