Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Pătrunjelul, frunza de țelină și salata Jicama ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 122 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână zahăr, ulei de măsline, jicama și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 83%. Încercați Pătrunjel, Frunze De Țelină Și Salată De Jicama, Salată De Frunze De Pătrunjel, și Salată De Frunze De Pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună sucul de lămâie, oțetul, zahărul și sarea kosher într-un castron mare până când zahărul și sarea s-au dizolvat, apoi amestecați în ulei până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați frunze de jicama, pătrunjel și țelină, scallions și germeni și aruncați pentru a acoperi.