Pătrate de înghețată Mont Blanc

Pătrate de înghețată Mont Blanc
Mont Blanc Ice-cream squares este o garnitură care servește 9. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 378 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită castane confiate, zahăr auriu, zahăr auriu și cremă dublă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pătrate de înghețată Mont Blanc, Mont Blanc Inghetata Bombe, și Mont Blanc (tort cu cremă de castane).

Instrucțiuni

1
Pentru bezea, încălziți cuptorul la 140C / ventilator 120C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Căptușiți baza unei cutii pătrate de 20 cm cu fund liber. Sfat 25g de nuci într-un robot de bucătărie și blitz până la măcinat cât mai fin posibil, adăugați restul de nuci, apoi pulsați să tocați aproximativ. Răsturnați albușurile într-un castron curat, bateți până se formează vârfurile, apoi adăugați treptat zahărul o treime la un moment dat, bătând între fiecare adăugare până la rigidizare. Îndoiți nucile. Răsturnați bezea în tablă, apoi întindeți-o peste bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Coaceți timp de 2 ore până când sunt crocante, apoi lăsați să se răcească. Acest lucru se poate face cu 1 zi în avans și acoperit cu folie alimentară.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
În timp ce bezea se gătește, faceți îndulcitul pur amestecând castanul pur cu zahărul până se omogenizează. Acest lucru se poate face cu 1 zi în avans și acoperit cu folie alimentară. Puneți câteva boluri mari pentru a se răci în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Pentru a asambla, lăsați înghețata să se înmoaie ușor, astfel încât să fie flexibilă, dar nu topită. Lucrând rapid, într-unul dintre boluri amestecați jumătate din înghețată cu jumătate din pur pentru a face înghețată de castane. Dacă este prea moale după ce l-ați amestecat, așezați vasul în congelator pentru a se întări. Odată ce toată înghețata are aceeași consistență, ondulați rapid înghețatele de vanilie și castane și jumătate din restul pur împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
CastaneCastane
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se întinde peste bezea și se netezește blatul, apoi se pune la congelator până se îngheață solid. Acest lucru se poate face cu 1 lună în avans și congelat, acoperit cu folie alimentară. De asemenea, puteți îngheța restul purului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
7
Pentru a servi, dezghețați purul, scoateți tortul din congelator, apoi puneți-l la frigider timp de 40 de minute. Între timp, faceți o pungă subțire din hârtie rezistentă la grăsimi și bateți smântâna până la rigidizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Amestecați restul de pur, continuați să bateți până devine din nou rigid, apoi introduceți crema în punga de conducte. Folosind un cuțit mare înmuiat în apă fierbinte, tăiați tortul în 9 pătrate. Lucrând rapid, puneți un cuib nebun de cremă de castane în centrul fiecărui pătrat. Acoperiți crema cu o jumătate de glac marron sau castan confiat și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista