Pătrate de înghețată Mont Blanc

Pătrate de înghețată Mont Blanc
Mont Blanc Ice-cream squares este o garnitură care servește 9. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 378 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită castane confiate, zahăr auriu, zahăr auriu și cremă dublă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pătrate de înghețată Mont Blanc, Mont Blanc Inghetata Bombe, și Mont Blanc (tort cu cremă de castane).

Instrucțiuni

1
Pentru bezea, încălziți cuptorul la 140C / ventilator 120C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Căptușiți baza unei cutii pătrate de 20 cm cu fund liber. Sfat 25g de nuci într-un robot de bucătărie și blitz până la măcinat cât mai fin posibil, adăugați restul de nuci, apoi pulsați să tocați aproximativ. Răsturnați albușurile într-un castron curat, bateți până se formează vârfurile, apoi adăugați treptat zahărul o treime la un moment dat, bătând între fiecare adăugare până la rigidizare. Îndoiți nucile. Răsturnați bezea în tablă, apoi întindeți-o peste bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți timp de 2 ore până când sunt crocante, apoi lăsați să se răcească. Acest lucru se poate face cu 1 zi în avans și acoperit cu folie alimentară.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
În timp ce bezea se gătește, faceți îndulcitul pur amestecând castanul pur cu zahărul până se omogenizează. Acest lucru se poate face cu 1 zi în avans și acoperit cu folie alimentară. Puneți câteva boluri mari pentru a se răci în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pentru a asambla, lăsați înghețata să se înmoaie ușor, astfel încât să fie flexibilă, dar nu topită. Lucrând rapid, într-unul dintre boluri amestecați jumătate din înghețată cu jumătate din pur pentru a face înghețată de castane. Dacă este prea moale după ce l-ați amestecat, așezați vasul în congelator pentru a se întări. Odată ce toată înghețata are aceeași consistență, ondulați rapid înghețatele de vanilie și castane și jumătate din restul pur împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
CastaneCastane
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se întinde peste bezea și se netezește blatul, apoi se pune la congelator până se îngheață solid. Acest lucru se poate face cu 1 lună în avans și congelat, acoperit cu folie alimentară. De asemenea, puteți îngheța restul purului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Pentru a servi, dezghețați purul, scoateți tortul din congelator, apoi puneți-l la frigider timp de 40 de minute. Între timp, faceți o pungă subțire din hârtie rezistentă la grăsimi și bateți smântâna până la rigidizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
8
Amestecați restul de pur, continuați să bateți până devine din nou rigid, apoi introduceți crema în punga de conducte. Folosind un cuțit mare înmuiat în apă fierbinte, tăiați tortul în 9 pătrate. Lucrând rapid, puneți un cuib nebun de cremă de castane în centrul fiecărui pătrat. Acoperiți crema cu o jumătate de glac marron sau castan confiat și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista