Pătrate de mămăligă cu Gorgonzola și nuci de pin

Pătrate de mămăligă cu Gorgonzola și nuci de pin
Pătratele de mămăligă cu Gorgonzolan și nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 103 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de mămăligă cu gătit rapid, unt, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ceapă prăjită cu Gorgonzola + nuci de pin, Salată de andive cu Gorgonzola, nuci de pin și miere, și Focaccia Cu Gorgonzola, Nuci De Pin Și Ceapă Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 căni de apă la fiert într-o cratiță medie. Adăugați treptat mămăligă și sare, amestecând continuu cu un bici. Reduceți căldura la minim și gătiți timp de 4 minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent. Se amestecă untul. Lingurați mămăliga într-o tigaie pătrată de 9 inci acoperită cu spray de gătit, răspândind uniform. Apăsați folia de plastic direct pe suprafața mămăligii; se răcește timp de 1 oră sau până când mămăliga este foarte fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MamaligaMamaliga
UntUnt
ApăApă
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Tăiați în 30 de pătrate.
3
Combinați 1/4 cană de apă clocotită și coacăze într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați să stea 10 minute sau până când coacăzele sunt pline; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
5
Combinați coacăzele, brânza, nucile de pin și coaja de portocală într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Nuci De PinNuci De Pin
CoacăzeCoacăze
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Încălziți oțetul într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu-mic până se reduce la 2 linguri (aproximativ 10 minute). Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați jumătate de pătrate de mămăligă în tigaie și gătiți timp de 6 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți pătratele de mămăligă din tigaie și păstrați-le la cald. Repetați procedura cu polenta rămasă. Acoperiți fiecare pătrat cu 1/2 linguriță rotunjită de amestec de brânză și stropiți cu aproximativ 1/4 linguriță de oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
MamaligaMamaliga
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista