Pătrate de mămăligă cu Gorgonzola și nuci de pin

Pătratele de mămăligă cu Gorgonzolan și nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 103 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de mămăligă cu gătit rapid, unt, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ceapă prăjită cu Gorgonzola + nuci de pin, Salată de andive cu Gorgonzola, nuci de pin și miere, și Focaccia Cu Gorgonzola, Nuci De Pin Și Ceapă Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 4 căni de apă la fiert într-o cratiță medie. Adăugați treptat mămăligă și sare, amestecând continuu cu un bici. Reduceți căldura la minim și gătiți timp de 4 minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent. Se amestecă untul. Lingurați mămăliga într-o tigaie pătrată de 9 inci acoperită cu spray de gătit, răspândind uniform. Apăsați folia de plastic direct pe suprafața mămăligii; se răcește timp de 1 oră sau până când mămăliga este foarte fermă.
Combinați 1/4 cană de apă clocotită și coacăze într-un castron mic.
Lăsați să stea 10 minute sau până când coacăzele sunt pline; scurgere.
Combinați coacăzele, brânza, nucile de pin și coaja de portocală într-un castron mic.
Încălziți oțetul într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu-mic până se reduce la 2 linguri (aproximativ 10 minute). Se răcește ușor.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați jumătate de pătrate de mămăligă în tigaie și gătiți timp de 6 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Scoateți pătratele de mămăligă din tigaie și păstrați-le la cald. Repetați procedura cu polenta rămasă. Acoperiți fiecare pătrat cu 1/2 linguriță rotunjită de amestec de brânză și stropiți cu aproximativ 1/4 linguriță de oțet balsamic.