Pătrate De Gelatină De Afine

Pătrate De Gelatină De Afine
Dacă aveți aproximativ 30 minute pentru a petrece în bucătărie, pătratele de gelatină de afine ar putea fi o uimitoare fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. O porție conține 254 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de budincă de vanilie, ananas, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 203 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Pătrate De Gelatină De Cireșe, Pătrate De Desert Din Gelatină, și Pătrate De Gelatină De Pepene Verde-Var sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei .
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scurgeți ananasul, rezervând sucul într-o ceașcă de măsurare de 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
3
Adăugați suficientă apă pentru a măsura 1 cană. Puneți ananasul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
ApăApă
4
Într-o cratiță mică la foc mediu, aduceți amestecul de suc de ananas la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc; se amestecă gelatina până se dizolvă. Se amestecă în apă rece; transferați într-un castron. Se acoperă și se dă la frigider până se fixează parțial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Într-un castron mic, combinați sosul de afine și ananasul rezervat; se amestecă în amestec de gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
AnanasAnanas
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se toarnă într-un 9-in. vas pătrat; acoperiți și refrigerați până când este ferm.
8
Așezați nucile pecan și untul într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Coaceți 8 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional;rece.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Într-un castron mic, amestecați laptele, smântâna și budinca timp de 2 minute. Într-un alt castron mic, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
11
Adăugați amestec de budincă; bate la viteză mică doar până se combină.
12
Se întinde peste gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Se presară cu nuci pecan prăjite. Se răcește până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista