Pătrate De Gelatină De Afine
Dacă aveți aproximativ 30 minute pentru a petrece în bucătărie, pătratele de gelatină de afine ar putea fi o uimitoare fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. O porție conține 254 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de budincă de vanilie, ananas, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 203 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Pătrate De Gelatină De Cireșe, Pătrate De Desert Din Gelatină, și Pătrate De Gelatină De Pepene Verde-Var sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei .
Scurgeți ananasul, rezervând sucul într-o ceașcă de măsurare de 1 cană.
Adăugați suficientă apă pentru a măsura 1 cană. Puneți ananasul deoparte.
Într-o cratiță mică la foc mediu, aduceți amestecul de suc de ananas la fierbere.
Se ia de pe foc; se amestecă gelatina până se dizolvă. Se amestecă în apă rece; transferați într-un castron. Se acoperă și se dă la frigider până se fixează parțial.
Într-un castron mic, combinați sosul de afine și ananasul rezervat; se amestecă în amestec de gelatină.
Se toarnă într-un 9-in. vas pătrat; acoperiți și refrigerați până când este ferm.
Așezați nucile pecan și untul într-o tigaie superficială.
Coaceți 8 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional;rece.
Într-un castron mic, amestecați laptele, smântâna și budinca timp de 2 minute. Într-un alt castron mic, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Adăugați amestec de budincă; bate la viteză mică doar până se combină.
Se întinde peste gelatină.
Se presară cu nuci pecan prăjite. Se răcește până se întărește.