Pătrate De Cireșe

Pătrate De Cireșe
Nevoie de un garnitură vegetariană? Pătratele de cireșe ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 254 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Este adus la tine de Toțiretete. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați nuci, nucă de cocos, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pătrate De Cireșe De Ciocolată, Pătrate De Nuc De Cireș, și Pătrate De Gelatină De Cireșe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună 1 1/4 cană făină și 1/3 cană zahăr brun. Frecați 1/2 cană de unt folosind mâinile sau un blender de patiserie. Apăsați într-o tigaie pătrată de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când se rumenesc ușor la margini. Pune deoparte. Într-un castron mediu, bateți ouăle până la lumină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
4
Se amestecă împreună zahărul brun, făina, praful de copt și sarea; se amestecă în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
5
Se amestecă nuca de cocos, nucile și cireșele; întindeți aluatul uniform pe crusta coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Nucă De CocosNucă De Cocos
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
NuciNuci
6
Reveniți la cuptor și coaceți timp de 25 de minute sau până se rumenesc. Puneți deoparte să se răcească. Într-un castron mic, amestecați zahărul cofetarilor, 2 linguri de unt, vanilie și apă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
7
Adăugați mai mult lichid dacă este necesar pentru a face un amestec mai răspândit.
8
Răspândiți peste barele răcite înainte de a tăia în pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista