Pătrate De Anghinare Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pătratele de anghinare cu brânză. O porție conține 202 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână rulouri de semilună, arpagic tartinabil cu carton și cremă de ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pătrate De Anghinare Cu Brânză, Pătrate De Anghinare, și Pătrate De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți brânza mozzarella, crema de brânză, anghinarea și usturoiul până se omogenizează.
Desfaceți ambele tuburi de aluat semilună în dreptunghiuri.
Așezați aluatul într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tava de copt; apăsați pe fundul tigaiei, etanșând cusăturile și perforațiile.
Se întinde cu amestec de anghinare.
Se coace la 375 la 18-20 de minute sau până când crusta se rumeneste.