Pătrate Cremoase De Firimituri De Lămâie
Pătratele cremoase de lămâie sunt un vegetarian garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 310 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, zahărul brun, făina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la femeia pionieră are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați bare cremoase de firimituri de lămâie, Bare Cremoase De Firimituri De Lămâie, și Bare Cremoase Cu Brânză De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
PREÎNCĂLZIȚI CUPTORUL LA 350 DE GRADE.
Se amestecă untul și zahărul brun până se combină bine. Cernem împreună făina, sarea și praful de copt.
Adăugați ovăz și făină în amestecul de unt/zahăr și amestecați pentru a combina. Apăsați jumătate din amestecul de firimituri în fundul unei tigaie de 8 x 11 inch.
Se amestecă împreună laptele condensat, sucul de lămâie și coaja de lămâie.
Se întinde pe stratul inferior al amestecului de firimituri. Completați cu cealaltă jumătate a amestecului de firimituri, dar nu apăsați.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Lăsați tigaia să stea pe blat timp de 30 de minute după coacere.
Se taie în pătrate și se dă la frigider pentru câteva ore sau până se răcește.