Pătlagine cu sos dulce și fierbinte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d 'oeuvre, așa că încercați Pătlaginele cu sos dulce și fierbinte. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 62 calorii. Această rețetă servește 25 și costă 17 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână banane, cremă de brânză philadelphia, piper habanero și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Aripioare de pui banane-usturoi cu sos Tropical creme și Pătlagine dulci, Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, și Sos De Fudge Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă crema de brânză, bananele, ardeii și nucșoara până se omogenizează bine; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare și grea la 191°.
Adăugați pătlagine, în loturi; prăjiți 2 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie; rece. Smash fiecare patlagina cu partea de jos a tigaie grele sau cu un sucitor. Întoarceți feliile de pătlagină în uleiul fierbinte; prăjiți încă 1 până la 2 minute sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se servește cu sosul de brânză cremă.